Lyötiin eilissä iltana asuntolan tyyppien kanssa vetoa MM-kisojen kulusta ja ripustettiin ennustetut pelikaaviot olohuoneen seinälle. Selkeä enemmistö uskoo tylsästi Brasiliaan ja vain yksi espanjalainen tyyppi uskoi, että Brasilia tippuu ennen välieriä. Mun lisäksi yksi sijoitti Japanin finaaliin, kun kaikki muut puolestaan uskovat sen pääsevän korkeintaan 2. kierrokselle. En kaikkia taulukkoja jaksa tähän lyödä mutta alla on kuitenkin maittain ilmoitettu ensin luku, kuinka moni uskoo voittoon ja jäljessä montako kertaa joukkuetta on veikattu finaaliin.

Brasilia - 4 sijoitusta mestariksi / 5x finaalissa.
Saksa - 1 / 2
Japani - 1 / 2
Hollanti - 1 / 1
Englanti - 1 / 1
Puola - 1 / 1
Argentiina - 0 / 3
Italia - 0 / 2
Portugali - 0 / 1

Italialaisesta jalkapallosta en muutenkaan tykkää mutta viime päivien harjoitusotteluiden esitykset pistävät kyllä vihaksi. Tahallisia potkuja polviin ja nilkoille, kyynärpäätä niskaan ja muuta sikailua. Ei kyllä kovin vakuuttavia esityksiä Euroopan moraalittomin kansakunta ole antanut vajaan viikon päästä alkavia kisoja ajatellen.

Seuraavaksi vinkki rahalliseen vedonlyöntiin (Veikkauksella):
Mikäli Brasilian mahdollinen voitto tosissaan pelottaa mutta silti tekisi rahaa mieli, niin vakuuta pelisi panostamalla neljäsosa rahoistasi Brasiliaan ja pelaamalla muita joukkueita vähintään puolella siitä summasta, jonka brasseihin sijoitit. Esimerkiksi 40e pelirahoilla 10e brasseille (kerroin 3,60) ja jäljelle jäävillä 30 eurolla sitten muita joukkueita vähintään 5e panoksella
(kertoimet >9,00). Näin Brasilian voittaessa takkiin tulee korkeintaan 4e mutta silti pystyt pelaamaan maksimissaan kuutta muuta joukkuetta. Muiden vetojen osuessa jää vähintään 5e voitolle (Argentiina 5e panoksella, kerroin 9,00).