Täällä on viimeiset pari viikkoa ollut aistittavissa, kuinka paikallisen maaperän ravinteiden määrää on roimasti kasvatettu. Koko kaupunki tuoksuu paratiisille.
Nyt on alkanut asuntolakin vilkastua, kun kasvatustieteellinen tiedekuntakin aloittaa ensi maanantaina lukukautensa. Tähän asti yli puolet tämän talon asukkaista onkin ollut poissa. Käytännössä asian huomaa ensimmäisenä porraskäytävässä, koska hissi on rikki ja talossa on yhteensä lähemmäs 200 asukasta. Itse muuten asun ylimmässä eli 8. kerroksessa. Muuten ei hissin kunnolla ole väliä mutta toivottavasti se saataisiin kuntoon ennen talojuhlia. Perinteen mukaan juhlien aikana hississä on kuulemma toiminut baari, jonka sitten on voinut aina tilata luokseen. Jos koko illan joutuu juoksemaan 6 kerrosta edestakaisin saadakseen olutta,  niin taidan perustaa henkilökohtaisen baarin jääkaappiini.

Kävin tällä viikolla maata kiertävässä tivolissa, joka paikallisen mittapuun mukaan tarkoitti suunnilleen puolikkaan Linnanmäen kokoista huvipuistoa. Vuoristoratakin oli melkein yhtä iso. Samaisessa tivolissa oli myös useampi kaljateltta, joissa bändit soittivat musiikkia. Erona Suomeen oli se, että bändien työnä oli juottaa ihmisiä ja laulut olivat pelkkiä juomalauluja. Meininki olikin sen mukaista. Pöydät ja penkit olivat aika kovilla tanssivien ihmisten alla. Mun mielestä näin on rehellisempää, kuin tilata joku orkesteri soittamaan sivistynyttä musiikkia, jolla suomalainen lippalakkibaari saa jatkoaikaa puoleen neljään asti. Ainut yleisön huomionosoitus yhtyettä kohtaan on kuitenkin pyyntö soittaa Paranoid.

68372.jpg
Juhlapaikalla oli muuten pöytiin tarjoilu ja tulikin todettua, että pöytään kannettuna litra on juuri sopiva koko tuopille.